Saturday, October 29, 2016

Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Assalamualaikum

Jum reramai join " Birthday Giveaway by KasihkuAmani.'' Unni sedang jalankan projek Blogwalking ni di pagi Deepavali ni. Jum pulak GA ni.

Jangan tunggu lama-lama, nanti di makan masa.. Bukan susah nak join. Semudah ABC, sedap kicap ABC.

http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Klik banner jak kalau mau join. Mudah jak kan.. Klik, follow then buat entry..!!! 

Dalam kesempatan ni Unni nak ucapakan ribuan terima kasih kat Kak sha [ Gelaran KasihkuAmani melalu pembacaan dan blogwaking ] kerana sudi buat GA ni.. Moga sentiasa bahagia dan murah rezeki di samping Suami Untill Jannah dan akhir sekali Selamat Ulang Tahun buat kak sha dan suami kelak....

Kenapa Unni nak join??

Unni sebenarnya tak tahu nak tulis apa kat blog, then masa banyak terluang, so join GA, sekmen da jadi hobi pulak [padahal bru 3 kali join]. Kita support org tak mustahil orang support kita kan yang penting ikhlas.. Lagipun bukan susah, Semudah ABC Sesedap kicap ABC...


Tarikh Giveway : 01 October 2016 sehinnga 30 November 2016
Pengumuman pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh tuntut hadiah : 01 Disember 2016 hingga 07 Disember 2016

Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)

Salam Sayang

Unni Anje

4 comments:

  1. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  2. gud luck..
    yuk pun join gak giveaway nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^