Friday, October 28, 2016

,

Facebook Update ~ Tulisan berwarna dan backgroud menarik


Selamat malam blogger..

Kalau tak silap hari ni facebook da update. Then boleh tukar background dan font berwarna. Makin canggih da Facebook ni, zaman Unni mula-mula main facebook ni, Just boleh letak gambar kecil jak kat tepi kiri. sekarang macam2 ada.. Timeline la, stiker la, hari ini pulak font dan background.. Makin kaya da Mark Zuckerberg.

Ok back to story, nanti keluar macam ni  bila anda pergi ruang post korang,bagi sapa-sapa yang belum ada maybe korang kena update facebook then kalau da update tak da juga so telefon tu yang kena update..hihihihi. Sebab Update ni hanya pengguna Mobile.

Tapi boleh kata Fb Unni tu da penuh sarang labah2.. Ini pun dapat tau dr member opis, laju2 buka Fb.. Tapi malangnya tak da colour pink k!!!! Tercari font warna pink, background pink.. memang tak ada la... Hijau pun jadi la..Sabar jak la!!!Bertambah sarang la Fb jawabnya..

Ok jum tidur... Sekian.

Salam Sayang

Unni Anje
Share:

0 comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^