Sunday, October 30, 2016

Gambar Blog Error !!

Assalamualaikum..

Hai.. !!

Tetiba kesedihan melanda. Semua gambar2 blog error tak dapat buka!! Bila masuk blog Unni korang tak dapat tengok gambar tapai tengok macam ni jak.. Hanya post2 hari ni jak Ok..

Awalnya Unni pelik kenapa semua gambar jadi macam ni, ingat line tak ok. Unni siap restrt wifi, matikan laptop seketika. Tapi hasilnya sama juga..

Rupanya kebodohan diri sendiri !!!! hahahahha.. apa la Unni ni. Semalam Unni sakan BW so Unni nak cari padam gambar blog yang tak guna da, so dia suruh masuk laman ni picasa.

Nampak tak Photo from Blogger?? boleh pulak Unni delet album, patutnya kena pilih mana tak guna da.. hahahahha. Sabar jak la

So jalan penyelesaiannya, Unni kena Update semula Blog?? Nasib entry tak banyak.. Maafkan Unni jika entry terUpdate semula..

Salam Sayang

Unni Anje

0 comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^