Sunday, October 30, 2016

Hadiah Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Morning..!!

Jeng !! jeng !! jeng !! di pagi mulia ni Unni dapat berita baik buat semua yang join GA kak sha... Seperti kat Banner kak sha kata nak 4 pemenang but now kak sha nak 7 pemenang, so kak sha da tambah 3 hadiah lagi..

Bukan novel seram kak sha tu je misteri tapi kak sha pun ada Pemenang Misteri, kununnya entry dia berjaya memikat hati kak sha?? But Who?? Unni pun tak tahu [ ingin tahu juga sapa sebab nak terjah blog dia]. Then kak sha kata kalau ada lagi entry yang menarik hati kak sha, kak sha nk tambah hadiah.. Bestnya kan!!

So sapa2 yang belum join meh join ramai-ramai kita support GA ni sempena birthday kak sha dan suami tercinta. Tak susah pun, Semudah ABC, sesedap kicap ABC!!


Koleksi Hadiah Birthday GA buat masa ini





P/S : Jatuh cinta pulak Novel terakhir tu,' Kejap ada kejap tak ada.' Moga sentiasa murah rezeki kak sha dan suami.. 

Salam Sayang

Unni Anje

4 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^