Saturday, October 29, 2016

Happy Diwali 2016

Morning..!!

Selamat hari Diwali buat kawan-kawan yang merayakan dan selamat bercuti alls.. Dalam hidup ni tak penah lagi pi rumah terbuka deepavali ni, tak pun pi rumah kawan-kawan beragama hindu. Ada juga la 2 3 orang kawan. Kat Sabah ni susah sangat nak jumpa orang-orang India. Kalau ada pun mesti India muslim.

Kat Sabah ni jarang sanagt nak dengar or nak jumpa Open House Deepavali. So tengok dari laman sosial jak la.. Apapun perayaan setiap bangsa dan agama itu harus diraikan..

Happy Diwali ❤ ♡ ♥ 

Salam Sayang

Unni Anje

0 comments:

Post a Comment

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^