Friday, October 28, 2016

Tukar Template Baru- Free Download

Morning..

Pagi ni buat entry dengan templet baru. Mencabar la juga ada yang lari seting mujur ada sifu Reen. Alhmdulilah satu persatu masalah dia selesaikan. Seharian buat templet ni semalam. Siap kena belajar HTML. Nak seribu daya tak nak seribu dalil kan.

Selalu kalau buat blog walking jeles jak tengok blog korang yang comel-comel, penah juga tepikir nak beli templete tapi malas la. Lepas la tengok Reen update entry pasal Cara untuk dapatkan template blogspot percuma. Unie Follow kat situ jak. Tak pandai nak ajar sebab Unie pun dalam proses pembelajaran lagi.

Alhmdulilah semalam sebelum terlena depan Laptop Unie Berjaya selesaikan masalah hasil bantuan sifu. So pagi terus up post. Semangat ni!!

Ok selamat tinggal design Template lama.. Dulu memang serabut sikit nak baca. Bila buka Url https://unnianje.blogspot.my kena scroll banyak2.


Selamat datang template baru. Nampak template baru ni lagi kemas dan teratur. Sedap jak mata memandang, yang penting ciri-ciri Pink masih dikekalkan kan.. Da rasa macam nak up post jak tanpa henti.

P/S : Tapi x lawan template korang yang lagi cantik.. Btw Thanks my sifu Reenri..

Salam Sayang

Unni Anje

2 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^