Saturday, November 19, 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE ~ Day 6 - Random Post

Hai..

Yeah second last day !!! Masuk da day 6 Random Post (Anything ). So pilih post ni sebagai random post sebenarnya nak up da beberapa hari lalu, tapi bz up benda lain, hahahah.. So hari ni kita gabungkan jadi Random Post.

Random Post : Menang Bloglist Fatina Mdzfr dan Aerill Hassan

Allhmdulillah dlam minggu menang 3 Segmen.2 bloglist dan satu menang top dalam segmen 48 jam by mya kat SINI. Apapun bersyukur walaupun sedikit.

Segmen pertama dari November Bloglist Segment by Fatina.. Thanks Fatina , sudi masukkan Unni dalam Bloglist walapun silent reader kat blog Fatina. Maklum la orang sepking, Unni kelaut sikit Bahasa Om Puteh ni. Sampai hujung tahun plak tu.


Segmen kedua Pencarian Bloglist November & December by Aerill Hassan.. Thanks Aeril. Kali ni memang lucky Number. No 6 tu fav number Unni.


Tak dapat nafikan kalau ter Menang ni mempengaruhi list follower kita. Allmdullilah dapat menambah kawan baru kan. So korang jangan malas join if ada segmen or GA tau.. Lets support to support!!


Salam Sayang
7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE 
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Geng Blogger lain yang join SINI

2 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^