Sunday, November 20, 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE ~ Day 7 - A Blog Review

Akhirnya !!!Alhmdulliah Unni Berjaya Menghabiskan 7 Day 1 Week Blog Challenge By Rii dengan masa yang tepat !! cehhwah, maklum la Unni da macam Full Time Blogger, Ok now day 7 iaitu hari terakhir, Day 7 A blog Review!! Wah sama macam Cabaran 30 Blogging #15 !! So kalau kat SINI Unni nyatakan 5 blogger Unni suka, so hari ni Unni nak cerita pasal sorang g yang Unni suka.


A Blog Review



Dia adalah Mai!! Meh kenal sikit-sikit pasal dia

Nama Sebenar : Noor Maizan Fauzi ( Cahaya Utama )
Umur : 23 Tahun (2016)
Asal : Kedah
Adik-beradik : Anak kedua dari 7 orang


Why Mai??

Mai ni Unni paling suka sebab TAK KEDEKUT ILMU. Selagi di mampu dia akan tolong, like me, newbie kat blog ni memang banyak benda Unni tak tau. Kalu Unni tnya automatic dia jawab.

Boleh lawat blog Mai macam-macam TOTURIAL !! Kalau Unni request mesti dapat, like my Header. Header lama pun dia tolong buatkan, baca kat SINI.

Ramai orang kata budak kidal ni memang kreatif. Mai ni kidal memang KREATIF. Sila la tengok blog Mai, kretif ke tak!! Tengok pic header yang Unni share da cukup kot..

Sangat-sangat PERAMAH!! Sifat peramah ni yang senang nak bawa berkawan, tegur walapun tak kenal. I LIKE THAT!!

Tu je kot Unni nak review.. Maybe ada di antara kamu lebih tau pasal dia, perkenalan Unni nagn Mai tak sampai sebulan pun lagi tapi da rasa macam kenal setahun. Itu la istimewanya Blog dari dunia maya yang lain.

So 3 point utama TAK KEDEKUT ILMU, TOTURIAL KREATIF dan PERAMAH.. Maaf la bab review ni memang fail sikit, so macam yang Unni dapat tip kalau nonton movie apa yang kita faham, so kalau orang apa yang kita tahu tentang dia!!

P/S : Maaf  Mai Unni pinjam Header.


Salam Sayang
7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE 
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Geng Blogger lain yang join SINI

- TAMAT -

10 comments:

  1. Hahaha terharunyaaaaa Unni bt review blog Mai, ni syg kat Unni ni...syok kan dunia blog ni...dpt ramai kawan baru.

    ReplyDelete
  2. wah dah berubah wajah pulak blog ni unni.. x pe lah unni selagi x puas hati kan ..alam maya ni insyaAllah ramai kawan2 yang hebat .. macam Mai tu.. :)))

    ReplyDelete
  3. eh..header baru kan...mmg best blogging ni dapat ramai kawan..mcm sy jgk dulu menulis utk simpanan tapi sejak open to public kat sini la tempat lepak terkini..keke

    ReplyDelete
  4. Wah, cantiknya blog Unni, header pun hebat jugak.. =)

    ReplyDelete
  5. Syabas. Lepas ni boleh review blog secara berkala. Sebab dah buat seminggu 😍

    ReplyDelete
  6. Tahniah dpt melunaskan misi ketujuh-tujuh hari dgn sempurna
    Kakak tahu Unni memang rajin dan mampu:)

    ReplyDelete
  7. hihi, mai memang pramah. bru follow dh rase kenal lame :)

    ReplyDelete
  8. suka jugak blog dia! :D


    /unni dah habis challenge ni, fina baru day 1. ahahaha/

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^