Monday, November 14, 2016

, , ,

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE ~ Day 1 - 5 Facs About Yourself.

Hai kamu..

Memandangkan Unni ni memang banyak masa terluang sebab tak sibuk berkerja so kali ni terpanggil nak join sekali bersama Rii dalam 7 Day, 1 Week Blog Challenge. So jum, sama2 join.. Tuk  day 1 ni 5 facs about yourself dalam melayunya cerita kan 5 fakta tentang diri sendiri. Kalau diri sendiri sapa tak tahu kan!!

5 Facs About My Self


1. I like travel & History
2.  Cerewet bab makan
3. Suka warna Pink
4. Buta dunia hiburan
5. Peramah aka Mudah bergaul


Haa tu fakta yang paling fakta!! bukan Auta tau.. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Unni boleh klik SINI dan SINI. Ringkas jak kan.. Esok pulak baru kita meroyan panjang-panjang tulis entry.

P/s : Waiting SUPERMOON

sekian.

Salam Sayang : Unni Anje



7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE 
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |





Share:

15 comments:

  1. mcm best jaaaaa. nak buat jugak lah. hehe

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. thks ain singgah.. Alhmdulilah sihat, moga ain pun sama.. meh join :P

      Delete
  2. Yg suka brgaul tu mek suka !

    Kipidap unnie

    ReplyDelete
  3. Betul. Unni memang seorang yang peramah :) Nak join challenge nie jugak! :D

    ReplyDelete
  4. Rajin benor unni join lagi, hahaha, mai yg 30 cabaran pun semput kekadang lupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha, sbb xda idea nk buat apa, join je la

      Delete
  5. Wah! peminat pink rupanya kak uni ni! kita geng bah! :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^