Wednesday, November 23, 2016

Alexa Ranking


Hari ni terdetik hati nak tengok Alexa Ranking!! Hahahahah, sebelum ni penah cek tapi masi tak ada dalam ranking, so sad! then hari ni cek da ada, wow banyaknya angkah, happy juga sebab dapat angkah dari dulu ALEXA RANK NOT AVAILABLE 😂😂

Masih banyak perlu belajar dan akan terus belajar, yang penting rakan-rakan blogger sudi membantu rakan lain.

Nak buang satu angkah boleh tak!! Ada sapa-sapa sudi bagi Unni tip ka??  Kalau kamu nak cek juga boleh klik SINI.

Salam Sayang

6 comments:

  1. Tahniah sis. Dah ada peningkatan dalam alexa rank. Insyaallah makin maju di masa akan datang kan

    Ilmu seo ni memang kena sentiasa update

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... akhirnya tersenarai juga.. tahniah Unni..

    ReplyDelete
  3. Hihihi in sya Allah.. Lama-lama level ranking makin umphhhh!

    ReplyDelete
  4. Dulu dulu rajin jugak tengok Alexa Rank ni UA...tapi la ni dah tak rajin. tak kisahlah nak berapa pun hihi

    ReplyDelete
  5. Lebih baik ada daripada takda. Kalau nak buat duit dengan berblogging, kena ambil kisah ni semua. Tapi akak ni memang tak pernah checklah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^