Wednesday, November 2, 2016

All Comments Hide


Moring..!!

Arr masalah baru muncul!!! Kalau hari tu gambar blog error kali ni komen-komen manis korang pulak hide.. hahahaha. Tengok tak gambar tu, kalau dulu ada 16 komen sekarang da 0.

1 komen tu testimoni Unni pagi2 ni [awal pagi meroyan minta pinjam email orang]

Tapi bukan sebab Unni delet tau, mungkin di sebabkan sebelum ni Unni aktifkan comment Google+ sebab tu bila orang komen Unni tak dapat notification kat email. Sekarang baru komen blog kot memang la 0 sebab da unactive comment Google+.

Sedih juga tengok blog tak komen, tapi Alhmdulilah masalah selesai, now orang komen Unni akan dapat notification terus ke email!! Thanks buat semua yang banyak bantu Unni dalam dunia Blogger..

Jasamu dikenang, moga sentiasa dimurahkan rezeki.. Tu je Unni nak meroyan pagi-pagi ni. hahahaha

Salam Sayang

Unni Anje

5 comments:

  1. Aa, gune komen blog je dik. Mek dlu cm tu gak. Habeiihh hlg komen. Tp tk pe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. tapi tak pe la .. blog ni lagi comel

      Delete
  2. Takpe Unni.. Akak komen balik.. hehehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^