Thursday, November 24, 2016

, , ,

Blog Review By Safirul Amar

BLOG REVIEW
ASSALAMUALAIKUM
Akhirnya Turn Segemen blog review by Safirul Amar Unni da sampai, maybe Safirul da lama Update just Unni yang tak perasan, berdebar-debar juga sebab selama tak penah ada nak review blog kita. Ada juga lah yang selalu tegur if blog ada something wrong. Teguran membawa kejayaan, Unni hargai sangat-sangat.
Review By Safirul Amar
Review By Safirul Amar
Serius baca part-part awal Unni sendiri gelak sorang-sorang. Laju-laju buang CCTV tu, tapi betul kata safirul hati-hati bergurau, sejak Unni letak CCTV📹 pageview jatuh merundum Unni pun baru perasaan. Maybe orang ingt betul kot, gerak geri anda di perhatikan padahal acah-acah jak, tak ada fungsi kot. Hahahaha.. Lawak la Unni!!!

Slogan KAYU MANIS 😍😍 itu wajib. Nak tau kena kayu Manis boleh baca SINI. Unni bukan nak berlagak tak mahu guna loghat Sabah tapi Unni sedar rakan blogger Unni lebih ramai kat sebelah SEMENANJUNG so guna bahasa yang boleh di fahami!! Karang sia sakap BAHASA SABAH na bekakai utak urg mo baca!! 😂😂😂

Nampak nya banyak lagi kena belajar kat Blog ni terutama pasal SEO, fuhh sampai sekarang masih tak katam-katam pasal SEO ni. Btw ALT dan TITLE Unni da faham. Dapat markah 59%. Jum pakat tingkatkan SEO.

Ucapan ribuaan TERIMA KASIH buat Safirul sebab sudi kongsi Ilmu, ilmu yang takkan pernah habis dan sentiasa bertambah. Boleh cek review kamu kat SINI.
Salam Sayang
UNNI ANJE

Share:

11 comments:

  1. Bila dah tahu mana mistake yang kita dah buat
    cepat2 betulkan. Banyak yang dapat belajar dari review en.Safirul kan unni

    ReplyDelete
  2. Mrs. A no 19 setakat pagi tadi check belum ada reviews lagi.
    Mrs. A pun tak pandai sangat SEO tu samalah kita.
    Apa yang penting kita mahu belajar

    ReplyDelete
  3. Tahniah..dpat review...
    oklah atleast kita boleh peambahbaikan.. :)

    ReplyDelete
  4. ehh dh buang cctv tu ...mmg mula masuk tengok cctv tu..mmg comel tp tanpa cctv pun menarik jugak

    ReplyDelete
  5. Banyak yang dapat dipelajari dari review tu kan.

    ReplyDelete
  6. wahh..best bila kena review ni sis.. boleh tingkatkan follower & trafik :)

    ReplyDelete
  7. salah satu pageview merudum tu sbb nk view loading lmbt sbb ade cctv tu haa. klau ringan cam ni, laju je orang bukak :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Unni kerana dapat markah yang tinggi jugak, okeylah dapat review dari blogger lain kan.. hehehe akak pun tak berapa pandai SEO nie, tapi sama2lah kita belajar... =) anyway, best of luck... =)

    ReplyDelete
  9. Oo, dah takde cctv ek, hihi..gerun juga tgk cctv tu bgerak2 cam betul., Walaupun tau tk betul.
    Akk dah malas nk belajar pasal SEO ni, tk paham2. Unni teruskan

    ReplyDelete
  10. still blur pasal SEO tu. aigooo.
    nway, blog unni best :D

    ReplyDelete
  11. Laaa... akak tak perasan pun pasal CCTV tu tapi ada sekali tu masuk, perasan jugalah macam header atas tu kosong sikit.

    Akak ni dah lama berblogging pun masih fail bab-bab SEO tau, Unni. Bukan tak nak belajar tapi malas belajar. Senang mengaku gitukan!

    Tolonglah jangan guna bahasa Sabah. Akak ni memang gagal penuh bergaya kalau orang guna dialek tau. Pengsan akak terkial-kial tak faham bahasa!

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^