Wednesday, November 23, 2016

,

Blog Update 2016


Morning!!

Pagi tadi Unni sedang giat BW, tiba blog restart then suruh klik ok!! bila klik ok, wow blog UPDATE. Blog da canggih, makin memudahkan Blogger semua satu page, View blog reading list following, post, comment dan semua lah..Hahahahaha.. Kalau semalam blog INSERT SPECIAL CHARACTERS IN BLOG, hari ni dashboard!! suka tau.

Dasboard blog update

 Best kan !! lepas ni tak perlu OPEN LINK IN NEW TAB sudah!!

Setelah Unni buat kajian tadi, update ni paling best memudahkan kita BLOGWALKING kat handphone!! sebab fungsi sama jak, kalau bagi Unni lagi.

blog update handphone
Setahu Unni dulu reading list lama tak boleh scroll, yang ni da boleh terasa buka kat laptop. Cara nya Open Google kat HP, log in blog kamu then keluar la macam ni!! Mudahkan.

Sekian

Salam Sayang

Share:

32 comments:

  1. Replies
    1. thks kak!! kalai keberpa mcuba..last2 buat y simple jak

      Delete
  2. bagus update blogger skarang...yang dulu kita terpaksa banyak sngt klik...haha

    ReplyDelete
  3. Betul2. Part reading list tu paling seronok. Hehe

    ReplyDelete
  4. Kan..Senang la nak blogwalking kat phone jgk.. =)

    ReplyDelete
  5. Oh, kira memang betullah baru lagi ya, Unni! Akak pun baru perasan pagi tadi. Nampak kemas tersusun dan senang sikit kerja.

    ReplyDelete
  6. Akak pun baru nampak pagi tadi, boleh letak emoji, bertambah meriahlah post kita :)

    ReplyDelete
  7. Haaa kan? Saya pun baru perasan dashboard dah bertukar. Mudah dan teratur. All in one. Btw, Unie suka kaler pink juga ya? hihi

    ReplyDelete
  8. busyra pun baru buka td unni. trkejut jgk. tp cntik style baru ni.

    ReplyDelete
  9. Betullah. Senang nak blogwalking. Cepat kerja

    ReplyDelete
  10. Kenapa semua org suka ni!!!! hahahaha, kite rasa stress sbb tak nampak brp comment nk approve..

    ReplyDelete
  11. lebih user friendly. Nk BW pun mudah..

    ReplyDelete
  12. Yup.. Dulu xmudah mesra untuk hp.. Skrg dah mudah mesra ya. Lg senang ni nak bw..

    ReplyDelete
  13. Td terkejut gak.puas cari mana nk tgok blog2 yg kita follow tu.cari pnya cari bru jmpa

    ReplyDelete
  14. Td terkejut gak.puas cari mana nk tgok blog2 yg kita follow tu.cari pnya cari bru jmpa

    ReplyDelete
  15. best ni..memudahkan semua blogger.. hehe

    ReplyDelete
  16. UNNI,hihihi daisypath yg unni tnya tu tgk tuto rrai http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/11/tutorial-letak-daisypath-dalam-blog.html

    ReplyDelete
  17. Akak pun suka yang nie.. best nak scroll blog kengkawan.. just click reading list je..

    ReplyDelete
  18. Ha aa, baru perasan bila bukak tadi.

    ReplyDelete
  19. Hakak jarang guna bw yg UA buat tu.... Akak selalunya bw guna nama kat komen yang orang tu tinggalkan masa mengomen blog kita je...

    ReplyDelete
  20. sy suka sangat dgn pembaharuan ni...tp masih godek2 kot2 ada yg ketinggalan hehe

    ReplyDelete
  21. mek perasan petang semalam :) cantik pulak kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^