Saturday, November 12, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging #11 5 Lagu Cinta Kegemaran

Wah masuk bab lagu !! Cabaran #11 5 lagu cinta.. Wah bab-bab cinta ni memang fail sikit tapi Unni ada la layan beberapa lagu cinta. Awal pagi kat office layan lagu-lagu ni. Lagu yang membangkitkan Semangat Unni untuk terus jadi wanita yang soleha dan menanti pemilik rusuk [ cia cia cia ], yang menenangkan hati dan jiwa ini di setiap pagi. So Unni pilih top 5!!

5 Lagu Cinta Kegemaran



1. Lafaz yang tersimpan by Unic


2. Cinta Belahan Jiwa by Maidany


3. Jangan Jatuh Kerna Cinta Bangkit Kerna Cinta by Maidany


4. Istikharah Cinta by Sigma



5. Untumu Imamku by Oki Sentiana Dewi



Unni just layan lagu-lagu macam ni, lagu lain pun layan juga tapi ikut mood then memang jarang nak update kalau lagu terbaru, dapat tahu pun kalau kamu-kamu yang update dari situ je dengar. Kamu-kamu pun mesti ada minat lagu-lagu cinta kan!!

Salam Sayang : Unni Anje

Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

10 comments:

  1. Minat lagu2 yang tengah top semasa biasanya, tapi ada la juga minat lagu2 yg jadi nostalgia dedulu..hehe!
    Thanks dah follow blog personal dan blog bisnes saya. Jom follow sekali blog masakan saya pula.... http://annurbeauty.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow ... kan.. kdg2 laggu2 ni mgigatkan kita zaman lalu

      Delete
  2. Ewahhh boleh tahan jiwag eh unni. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Unni mai dh buat entry untuk soalan Unni tu..

      http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/tutorial-letak-video-youtube-dalam-blog.html

      Delete
  3. layan la lagu english sekali..bestt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite English klaut sikit.. sbb tu x layan lagu2 English..hihihi

      Delete
  4. Best best lagu pilihan Unni.. Kak Sha pun terpikat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^