Monday, November 14, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging #14 Favourite Colour




Bila sampai Cabaran #14 ni macam senyum-senyum sendiri jak dibuatnya.. Cabaran #14 Favourite Colour. Unni just ada satu warna kegemaran, yang lain-lain tu sampingan jak tuk mengabungkan menjadi lebih cantik dan menawan.

Favourite Colour

Rasanya biarlah gambar yang berbicara. Antara koleksi yang ada depan mata sekarang, so kumpulkan semua!! Baru depan mata yang tak nampak belakang cerita.. Kalau semua nk kumpul alamat sampai esok pun tak siap!! Hahahahahaha...

Saja nk kongsi, dipetik dari status wechat Unni sebelum raya Tahun lalu 13 Jul 2015. Sapa minat pink?? Kita geng!!! Pink ni sebenarnya salah satu warna kegemaran Rasullulah selain dari hijau. So sapa minat Pink kira Sunnah la kan..

Sekian

Salam Sayang : Unni Anje

Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30






Share:

6 comments:

  1. Amboi pinky girl, hahaha, mai suka warna......eh rahsia, tunggu entry mai. HAHAHA

    ReplyDelete
  2. yeke,rasulullah suka warna pink? wah.. baru tahu.. Cutenya barang2 kak unni,haish geram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walalhualam.. yang unni tahu iya sebb pink merupakan warna organ kita

      Delete
  3. Owh.. Pinky girl e..
    Comel je barang-barang dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha.. barang depan mata jak kak sha

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^