Thursday, November 17, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging #17 Travel


Wah!! Cbaran #17 Travel!! terus otak ni bergeliga otak ni. Hahahahaha. Tak tahu nak mula macam mana nad nak cerita macam mana, btw yang pasti Unni akan cerita tentang Travel kat Sabah!! Yes I'm Original Sabahan.

Travel

Jalan-jalan Sabah

Boleh tak kalau Cabatan Ni Unni Just bagi link entry !! hahahahah, boleh la kan, kalau tak boleh boleh kan jak, sebab memamg tak tau nak cakap pasal apa pasal travel ni, idea banyak sangat sampai tak boleh nk buat pilihan, so pilihan yang paling baik just link Enrty!! So Unni Just Share link entry yang da buat sebab banyak lagi x up!!


Tempat Menarik Di Sabah
Sekian

Salam Sayang : Unni Anje

Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30


4 comments:

  1. cabaran 30 hari blogging ? macam best. boleh bagi idea untuk taip entry setiap hari. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah ! jejalan Sabah je dah banyak hari kan.. mesti tak abes jalan lagi, SAbah kan besar.. aih.. kalau pi brcuti Sabah, kena stay lama lah niii

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^