Friday, November 18, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging #18 My Gadjet

Isk-isk tak sedar kan da cabaran #18!! 12 hari lagi tamat la cabaran aka berakhir bulan November 2016. So sad!! tak terasa langsung. Dalam cabaran 18 so simple my gadjet. Tak banyak gadjet pun. Kira ini entry cabaran paling pendek!! hahahah

3 jak !! Laptop, tab dan telefon .. Camera?? Coming soon la tengah gigih kumpul bajet, sebab nak beli yang the best.


P/s : Btw dalam pic tu bukan Pic Laptop Unni.. Sebab malas nak snap balik, jumpa pic ni time kat bercuti Floting, Semporna.

Sekian.
Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

Share:

7 comments:

  1. Ok la tu. Mek ade tablet and phone je :) laptop tkde hahah

    ReplyDelete
  2. Mai ada phone ngan laptop je, hahaha. nanti blum sampai turn mai tulis lagi, hehehe. Unni tukar template ke?

    ReplyDelete
  3. gajet nih, sampai ke sudah takde yang best, sebabnya sentiasa akan ada yang lagi canggih dan canggih dan canggih (bape banyak canggih daaa)

    ReplyDelete
  4. Ada telefon dengan laptop je tablet tak mampu lagi :') hahahaha

    ReplyDelete
  5. Yea unnie,,, Homemade Dopebytes tue kalau kat Sabah mmg COD.. :) tp b'gantung dgn tempat juga

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^