Monday, November 21, 2016

CABARAN 30 HARI BLOGGING #21 Subjek Kegemaran Saya

Cabaran #21 !! Fuyooo da 21 hari menempuh cabaran, alhmdulilah kayuh lagi Unni !! Tahniah buat diri sendiri berjaya walapun tak tepati masa!! huhuhu. Cabaran #21 subjek kegemaran saya !! Opss la kira-kira, kerja pun da kerja duk kira-kira.
Subjek Kegemaran Saya
Yes Unni suka subjek Math !!! Suka sangat-sangat..

Why MATH ?

Lumrah kot tak dapat nafikan ramai x suka kat subjek Math ni tapi bagi Unni ini la subjek yang betul-betul menguji minda!! Best tau buat jalan kerja math ni.

Kalau da buat jalan kerja selagi tak berjaya selagi tu berusaha!! Kalau da dapat jawapan bagi dunia ni Ana ya punya!!

Dulu-dulu time kecik Unni ada sartu hobi. Iaitu hobi tulis nombor!! Number flat kereta, suka duduk tepi tingkat then tulis setiap flat number kereta yang lalu!! Kalau jalan-jalan pulak suka duduk depan sebab nak catit no flat kereta!! hahahaha.. Pelik kan.

Yang ni?? macam nak tolong jak dia jawab!! hahahahaha.. Lawak adik ni salah subjek rasanya!! Btw suka sangat Math ni!!

Salam Sayang
Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

Share:

15 comments:

  1. Saya suka maths,
    Paling suka algebra dgn algorithm
    Tapi bila spm maths tak dapat score.

    ReplyDelete
  2. Balas follow di sini;)
    Salam kenal.

    ReplyDelete
  3. Kak Sha paling take suka maths.. sejak tingkatan 2..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Hehe sy pulak suke sejarah specially tamadun islam gituu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejarah tu no2 ..Best beljar sejarah wlpun mbosankan

      Delete
  5. Hehe sy pulak suke sejarah specially tamadun islam gituu

    ReplyDelete
  6. Otak SS dah x leh study... ingat stido jek... he he he

    ReplyDelete
  7. Akak sangat suka Maths. Subjek paling disukai masa belajar dulu. Tapi fakta kelakarnya, dalam kehidupan harian akak tak pandai mengagak. Contohnya, 1 m tu jauh mana. I kg tu agak-agak macamana beratnya. Serius! Tapi bagilah akak soalan Maths, insyaAllah akak lepas menjawabnya ^_^

    Hahaha! Budak ni bukan salah subjek. Dia mesti tak suka Maths dan rasa ianya subjek yang susah. Maka sebab itulah dia tinggalkan pesanan pada Cikgu Mathsnya ni supaya jangan menyusahkan orang lain dengan soalan susah macam ni. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau mgagak tu memamg fail jgk. Hahahaha.. Tu la budak tu siap bg firman.. Lucu baca

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^