Tuesday, November 22, 2016

CABARAN 30 HARI BLOGGING #22 Kereta Idaman

Sebelum melaburkan tirai hari ini 10.24PM bersamaan 22 November 2016, jum ke cabaran #21 Kereta Idaman!! Ok jum buat enty pendek.. hahaha, mata da sayu so idea tak sampai tapi degil nak juga buat entry.
Kereta Idaman

kereta idamanTara Inila kereta idaman Unni. Tak tahu kenapa la Jatuh cinta dengan kereta sejak-sejak di kojel dulu. dulu member baik guna kereta ni g kolej memang jadi penumpang setia la kesana dan kemari!! terui tanam azam nak kereta ni.



kereta idaman
Posis belakang!! lupa pulak bagitahu nama kereta.. Kerata idaman Unni adalah Toyota Rush warna pink itu wajib dan sewajib-wajibnya.

Sekian

Salam Sayang
Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30


Share:

5 comments:

  1. Toyota mmg best,tahan lasak, hahaha. Mama mai pakai toyota Unser dah 9 tahun, tak pernah rosak langsung tau, hahaha. Kereta idaman Mai adalah.......er....tunggu update cabaran Mai esok! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe.. rush warna pink ? okey.. ni first time nampak..

    moga murah rezeki Unni and boleh pakai rush ni nanti one day

    ReplyDelete
  3. Wanita dan ponk takkan terpisah ☺

    ReplyDelete
  4. Hakak pun suka keta 4 wheel drive mcm ni UA... Rasa mcm selamat je kan sebab dia tinggi hihi...

    ReplyDelete
  5. Toyota Rush tu masih boleh faham lagi tapi warna pink? Hahaha... peminat pink kaler rupanya Unni ni ya! Semoga berjaya dapat Rush warna pink ni, Dik.

    Akak dulu kereta pertama warna kuning makanya masa nak isi minyak, kena pergi petrol station yang warna kuning juga tak boleh tidak - Shell ^_^

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^