Saturday, November 26, 2016

CABARAN 30 HARI BLOGGING #26 Kids


http://unnianje.blogspot.com/2016/11/cabaran-30-hari-blogging-26-kids.html
http://unnianje.blogspot.com/2016/11/cabaran-30-hari-blogging-26-kids.html
Selamat malam semua, selamat berhujung minggu. Busy sungguh hari ini, masih tak sempat nak BW kat blog kamu. So semua melaburkan tirai hari ini jum kita harungi cabaran #26 !! Kids... huhuhuhu, unni boyfriends pun tak ada ini kan kids!! So sad!! Son Fruit adalah ..hahahaha

Kids

http://unnianje.blogspot.com/2016/11/cabaran-30-hari-blogging-26-kids.html
So Unni share son fruit jak la yer!! hahahahah

1 ) Muhammad Syamirul Aziq

Semangat kan baju bendera tu!! hhahaha tu gambar masa hari kemerdekaan baru-baru ni. Umur 5 tahun, tahun depan masuk tadika. sekarang para-tadika. Ini tinggal dengan mak dari kecil, mak pun dia panggil mak bukan nenek. Panggilan manje Mirul

2 ) Muhammad Danyel Qushairy

Anak buah kedua, danyel sangta kedekut nak selfie dengan dia, kerja main tab jak!! budak sekarang kan, gambar ni time Unni konvo kat KL. Danyel tinggal kat Klang. sebab abg dan kak ipar kerja sana. Umur 4 tahun.. Panggilan manja Daniel

3 ) Muhammad Danish Asyraaf

Yang ketiga ini adalah adik kepada danyel!! tak pernah jumpa lagi, baru jak lahir, baby 1 muharram.. Tengah cari time nak melawat dia kat Klang. Panggilan manja Danis.

So simple, da tanya kids so hantam jak la kan. Geng Gugel tak ada lagi ni!! dalam adik-beradik pun 2 jak gegel Unni dan adik darjah 3. Harap ipar sorang yang tengah Sarat dapat anak pompuan!! hahahaha suka hati jak ko Unni.

Sekian.


http://unnianje.blogspot.com/2016/11/cabaran-30-hari-blogging-26-kids.html
Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

8 comments:

  1. Wah ramai boboy ni. hihihi... jenuh melayan ni kalau balik kampung, mai yg ada dua nieces sorang nephew pun kadang2 terkapar lena letih melayan peel masing2, tapi bila jauh, rindu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAN MAI KALAU DEKAT KWN BGADUH BILA DA JAUH BARU LA RINDU

      Delete
  2. Anak buah rami lelaki. Jenuh nak melayan 😃

    ReplyDelete
  3. Kalau rumah tak ada kanak kanak sunyi sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. BETUL TU.. SKALI TAK DA KAT RUMAH SUNYI TERSU RUMAH, BILA ADA MEGALAHKN PASAR MALAM

      Delete
  4. Wkmsalam.
    Wah semua son fruit
    Harap2 lepas ni dapat doter fruit pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHAHAHAH.. TGU DPT FRUIT JAK DR TANAMAN WP

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^