Sunday, November 27, 2016

CABARAN 30 HARI BLOGGING #27 Movie Yang Paling Saya Suka


Selamat malam semua berjumpa lagi kita di cabaran 30 hari blogging, nampaknya lagi3 hai kita menamatklan cabaran maka tamat la bulan November 2016. So cabaran #27 movie yang paling saya suka. Sebenarnya movie saya paling suka kat SINI. So ambik movie lain pulak.

Movie Yang Paling Saya Suka

CABARAN 30 HARI BLOGGING #27 Movie Yang Paling Saya Suka
Movie tamil yang berjudul SALIM. Unni dapt movie dari 7 DAYS 1 WEEK BLOG CHALLENGE - A Movie Review  By Rii. Jatuh dengan review  Rii so Unni pun download sendiri la. Memang tak menyesal.

CABARAN 30 HARI BLOGGING #27 Movie Yang Paling Saya Suka
Kisah seorang Doktor bernama Salim yang berkerja di sebuah Hospital Swasta. Salim sorang yang baik nak mampus !! Mana taknya jens yang tak suka ambil kesempatan dan membantu orang-orang yang tak mampu mendapatkan rawatan di hospital itu (bagi free ) Sampai ada la yang jelous.

Memang bermain emosi!! orang maki pun boleh lagi dia senyum, macam Unni nak tampar jak Dr.Salim ni!!! Hahahahaha. Lepas tu tunang dia kena kacau pun boleh dia kisah means tak marah then ajak tunang dia blah, last2 tunang dia tinggalkan dia. Padam Muka!! Geram ni.. Nampak x emosi??

Lepas tu kan!!! Dia selamatkan seorang gadis yang kena rogol dalam masa yang sama kebaikan gila dia!! baik nak mampus tu berubah!! Gunung berapi dah tumpakan lava.. Perhhh bermula la babak yang hebat.. Ini bukan cabaran review kan, so kamu tengok la sendiri sambungan nya!! Hahahahaha

Selamat Menonton 😋😋
Cabaran  #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 #16 #17 #18 #19 #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27 #28 #29 #30

16 comments:

  1. Favourite movie says too fast too furious series! :D

    www.fatindays.com

    ReplyDelete
  2. Eh boleh cari ni nanti Unni. Tak pernah lg tgk filem tamil,ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la mai, ni movie tamil ptama !!!huhuhu tp memang best

      Delete
  3. Unni layan tamil juga ye. boleh geng lak kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time ni layan, rupanya best.. skg da mula suka ..

      Delete
  4. Uittss.. jarang gak nak tengok cerita Tamil nih. Biasanya filem Hindustan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, unni ingt pun ni cerita dustan rupanya tamil, tp memang best

      Delete
  5. Cabaran 30 hari dh hampir berjaya.
    Filem Tamil pun layannn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdulilah da bjaya WP.. best cerita ni

      Delete
  6. ada ke org dlm dunia tu sebaik dr salim skrg ni? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tak jmpa, maybe ada tapi kita tak jmpa

      Delete
  7. Replies
    1. best boleh la nonton if ada klpangan

      Delete
  8. kita sama...
    lya dh byk kali tgk movie ni..
    ada samb part2 kan..
    xtau kluar x lagi..
    tp citer ni mmg best sgt..

    ** Lya ni tamil movies lovers... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. Unni pun tak sangka mubi tamil ni best, memang suka

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^