Wednesday, November 9, 2016

Cabaran 30 Hari Blogging #8 Fashion Saya

Kini Cabaran #7 iaitu Fashion saya. Bila ckp bab fashion ni lemah sikit sebab Unni ni bukan jenis ber fashion. Just pemakain biasa2 jak. Tapi x pa la yang biasa2 tu jak la Unni share.

Fashion Saya

Entah tak tahu nak cakpa pasal fashion ni, kot2 Unni ni lari Topik!! hahahaha.. Ok nak share Cara Unni berfashion ada 4 jenis.

1. Unni just pakai seluar kalau tengah travel, sebab memudahkan tapi tgk keadaan, gambar 1 ni Unni time kitorang hiking. So mana sesuai kan pakai Jubah or skit. Then Unni ada sediakan tudung khas tuk travel mcm gambar NO1&2.

2. Unni memang jenis suka pakai skit, then baju tu pendek sikit sebab tu baju khas kitorang travel menas baju group.. Yang penting tutup aurat kan.

3. Yang ni fashion biasa Unni, baju macam tu skit then tudung macam tudung sekolah. My fav fashion la katakana. Unni pakai time g office or hadiri seminar or apa2 la.

4. Jubah then tudung bawal, kalau kemalasan melanda Unni just guna tudung bawal senang nk iron berbandaing tudung No 3. Jubah pun antara pakaian kegemaran Unni.

beg pulak, Unni suka pakai beg macam ni!! Sikut belakang jak, macam beg sekolah.. Sebab tu macam2 boleh angkut.. Semua barang-barang dalam Cabaran #5 semua masuk dalam ni.

Then Unni suka guna kasut!! hihihihi. g travel ka g keja ka g mana2 ja la pakai kasut..

Tu je la fashion Unni, kalau bab makeup-makeup memang tak la, xreti .. tu je la kot..

Share:

13 comments:

  1. Replies
    1. Kan ka sha.. y pnting selesa

      Delete
    2. Ye betul tu.. selagi kita selesa dan confident dengan apa kita pakai dah ohsem dah..

      Delete
  2. B'fesyen elok ikut keselesaan kita, badan kita suka hati kita la kn....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl.. kdg2 manusia ni suka kecam pmakaian kita..hihihi

      Delete
  3. Alamak unni ingatkan mai pun ada cabaran ni nak kena update, hahaha lupa pula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn mis cabaran mai.. Hahaha.. Cepat update nk tgk fashion mai..

      Delete
  4. Pakai kasut lebih menutup aurat.. Kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbnrnya x perlu kasut pun.. Stoking da ckup.. Tp selesa pakai kasut kn.. Hihi

      Delete
  5. Cayalah unnie :) simple but nice :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^