Tuesday, November 8, 2016

ChocoSentap ~ Anda Pasti ketagih!!!


Hai kamu!!

Nak throwback cikit kisah semalam.. Semalam Unni ambil cuti, teman mak sebab ada urusan sikit kat Jais. So time lunch tu jumpa kedai ni ChocoSentap !! Unni nak share kesedapan ChocoSentap!! Perh memang ohsem la..

Lokasi Sabindo, sebelah Perdua. Semestinya kat Tawau,Sabah.

Coklat dia memang nyaman!! besar pulak tu.. x larat habiskan .. Tapi Alhmdulilah dengan bantuan mak habis la jgk.. cup dia blh minum tuk 3 orang!!

Ini adik Am, yang buat chocosentap !! Manis kan macam senyuman dia.. hahahaha. enjoy with him, peramah sangat!! Am, wait me.. So ketagih ni.. i will back .. Hahahahaha.

Unni dapat ni!! yeahh one cop.. bila da dapat 9 cop then ke 10 free.. best kan.. Lepas tu COD available. free tuk area bandar Tawau. Col je dorang datang!! Nasib la tinggal 40KM dari bandar kalau x.....

Tempat korang mesti ada macam ni jugak kan!! Yang pasti masing2 ada keistimewaan tersendiri.. Datang Tawau blh la dtg sini!! 

Salam Sayang

Unni Anje

13 comments:

  1. kalaulah tawau tu dekat..mesti kak sha da sampai dah..
    hehehe.. kak sha memang suka cuba minuman cam nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti ada rezeki dtg la Tawau kak sha.. Unni pun baru jak try minuman mcm ni x sangka sedap sgt!!

      Delete
  2. Alamak! bahaya ini kalau ketagih ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaa... kan, bahaya tuk duit dan kesihatan..huhuhu

      Delete
  3. mcm coolblog jugak ni kan ? sedapnye sejukkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm tu la mek.. cuma nama jak lain2... sejuk, lagi2 time panas2 power la

      Delete
  4. besarnya cup dia...serius nampak sodapp sangat..

    ReplyDelete
  5. Kalau dah ketagih, memang bahayalah. Boleh hari2 p beli. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bhya sgt... bahaya tuk ksihatan dan duit..hahahaha

      Delete
  6. Replies
    1. rasanya kat sana pun bnyk cuma nama je lain2

      Delete
  7. Merata dah kan kedai2 cam nie... Rasa mungkin sama or lebih kurang... Selera orang muda...

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^