Wednesday, November 2, 2016

Comment Delete

Buah cempedak diluar pagar
ambil galah tolong tunjuk
saya budak baru belajar
kalau salah tolong tunjukkan.

Again Problem !!! Alkisah godam2 fungsi blog, akhirnya komen terpadam.. Maafkan Unni if terpadam komen korang niat cuma nak mengodam bukan mendelete.. hahahaha.

Satu-satu masalah kan kat Unni ni, first gambar blog error, lepas tu xda notification lepas tu comment hide lepas tu comment delete.. Hahahahaha.

Kisah nya bila Unni cek komen-komen kat blog. Sangkaan meleset ingat bila clear kat sini jak tapi tak sangka terus delete kat blog..

Selamat tinggal kembali komen-komen manis korang. ke korang tau cara nak dapatkan kembali?? kot2 la kan ada cara. ahahahaha

Unni sayang komen-komen tu sebab semua sangat2 membantu, dari Unni tak tahu sampai tahu. Tapi macam tu la kalau nak  menuntu ilmu kenalah ada pegorbanan kan. Semua tu ilmu..

Salam Sayang

Unni Anje
Share:

14 comments:

  1. Alamak mai pun tak tahu kalau terjadi macam ni, sabo ye...

    ReplyDelete
  2. Ade hr tu siqah ajarkn cm mne nk dptkan blik komen yg trdelete

    ReplyDelete
  3. ooo terdelete dkt situ eh.. semoga boleh dapat semula komen yg terdelete tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Pernah jadi.. mmg selamat lah.. tK dapat nak menolongnya. Hehe

    ReplyDelete
  5. Alamak ! tak pernah jadi lagi ni...

    ReplyDelete
  6. betul sy pun terkilan kalu terpadam komen2 yg ditinggalkan..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^