Friday, November 25, 2016

Follower Mencecah Tiga Angka

http://unnianje.blogspot.com/2016/11/follower-mencecah-tiga-angka.htmlhttp://unnianje.blogspot.com/2016/11/follower-mencecah-tiga-angka.html
Hai..

Hari ini 25 November 2016 bersama 25 Safar 1438H ( jumaat ), Allhamdulilah angka follower da mencecah tiga angka. Follower 100 pun nak kecoh !! Hahahahaha, bukan nak kecoh just bersyukur, lagi-lagi blogger baru macam Unni.

Sebenarnya Unni kenal blog pada tahun 2014 lagi, time tu memang penganggur terhormat kat Kuala Lumpur. Wifi da unlimited tapi tak tahu nak buat apa, layan Youtube sampai mabuk!! Last-last cousin ajar buat blog, sebab hari-hari tengok dia ambik gambar makan lawa-lawa, rupanya nak masukakn dalam blog. Ni cousin Unni Nasa Mulia. Blogger Part Time.

Post Unni satu jak kekalkan, di SINI yang lain-lain da padam sebab semua post gambar sebelum zaman Hijrah 😊😊. Cousin Unni yang banyak bantu Unni pasal blog ni.

http://unnianje.blogspot.com/2016/11/follower-mencecah-tiga-angka.html
Zaman kenangan Follower Sorang. Ni gambar yang cousin sent kat whatsapp then say DA FOLLOW.

http://unnianje.blogspot.com/2016/11/follower-mencecah-tiga-angka.html

Share:

28 comments:

  1. tahniah unni,, teringat jugak zaman follower sorang time tuh.. sungguh .. blogging ni banyak kenangan :)))..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mesti semua org pnh rasa apa unni rasa

      Delete
  2. Alhamdulillah, tahniah, lepas ni boleh letak target 4 angka follower pula 😍

    ReplyDelete
  3. ok la..tahun 2014 join dah ada 3 digit followers.. Liez dari 2010 klau tak silap belum lagi 3 digit.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. liez blogger part time, Unni ni da kira full time.. huhuhuhu

      Delete
  4. Alhamdulillah sis.. macam tu lah perasaan Safiena mula2 berjinak dengan dunia blogging. Bila dah mencecah angka 4 blog terus bye bye sbb tak renew domain huhu.. Masa tu pakai wordpress. Btw, selamat datang ke dunia blogging sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la kan penah tpikir nk tukar wp tp takut kjdian macam ni blaku. Guna blogger jak la jawabnya.. Da ramai kena macam safiena

      Delete
  5. tahniah, teruskan berblogging pasni insyallah follower boleh cecah ribu pulak aminn..teringat masa mula2 berblogging dulu pada tahun 2009, follower cuma 12 orang jer sampai sudah haha sebelum meningkat sikit demi sikit mcm skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Cikit2 lama2 kadi bukit. Y pnting kita ikhlas..

      Delete
  6. Alhamdulillah.. Tahniah Unni.. semoga boleh cecah 4 angka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In sha Allah kak sha.. Moga kita sama2 cecah 4 angkah

      Delete
  7. Yeay tahniah Unni, dari 3 nanti ke 4 angka pula...

    ReplyDelete
  8. Byk tu kalau cecah 100 lebih..la cousin kak nasa mulia ke? Mmg kenal laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya kazen jm..hihihi..dr dia kenal blog

      Delete
  9. Dulu sis JM pun mcm ni jgk lelama follower akan bertambah so just keep on writing n blog walking okey

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..thks JM.. bw tu Unni wajibkan wlpun komen tak terbalas..hihihi

      Delete
  10. Wkmsalam.
    Tahniah. Teruskan menulis blog.
    Ada pakcik kat followers tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.. Thks pakcik. Btw unni suka blog pcik.. Salam botani..

      Delete
  11. Tahniah! Boleh go more lagi ni teruskan berblogging ^^

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^