Monday, November 14, 2016

, ,

Food Center Fajar, Tawau


Morning kamu..

Mulakan pagi mu dengan senyuman dan selamat hari isnin semua. Kalau cakap bab tempat makan best rata-rata semua orang tau kan. Semalam Unni berpeluang breakfast lagi kat Food Central bersama adik. Dalam cabaran #3 30 hari blogging Unni ada share pasal tempat makan ni, fav place ni kalau nak breakfast

Tak dapat nafikan harga memang lebih mahal Tapi service dia memang terbaik, cuba bila order makanan goring tu ambik masa la,.

Menu kalau breakfast makanan dia by set. Ada free air sekali

Unni saja duduk dipnjurung hujung biar senang nak ambik gambar kedai ni kan, selama ni selalu dating tapi tak penah nak ambil full pic keadaan restoren ni.

Satu lagi, Unni suka design kedai ni macam design orang-orang barat.. Simple but nice.

Yang ni fav Unni, Fav jak tapi tak tau pun aa nama!! hahahahah. Harga satu tempat tu RM4.00 ada 3 ketul kat dalam.

Makanan pilihan !!! Pau tu wajib ada, selalau Unni order Pau yang besar tapi time ni da habis .. So sad, kecil pun kecil la.

Tekak adik seperti biasa pagi-pagi kena la makan nasi, tak macam Unni yang ala-ala Negara luar sikit. Adik pulak order nasi Goreng Kampung.


Ok  laksanakan kewajipan selfie !! hahahaha.. kalau kamu dating Tawau boleh la rasakan breafst kat sini, tapi setahu Unni makanan lunch pun boleh tahan tapi tu jal la la tak penah rasa lunch kat sini. Suka breakfast jak.

Sekian

Salam Sayang : Unni Anje

Share:

18 comments:

  1. mek pun suka jenis light breakfast cam ni. roti cam tu je :) teh tarik jangan lupe :)

    ReplyDelete
  2. lapar terus tengok gambar pagi-pagi nie..hehe

    ReplyDelete
  3. WAH SEDAPNYA MAKAN-MAKAN JAMU SELERA UNNI

    ReplyDelete
  4. wow..mcm mo pigi nanti ni sis.. belum pernah lagi masuk sini..setakat limpas2 jak.. hehe.. mcm sedap2 jak makanan nya tu :)

    ReplyDelete
  5. Dimsum nama feveret unni tu, mai pun suka!!! Sedap sgt makan panas2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. take note dimsum.. sedap kan..kalau sejuk memang x sedap da

      Delete
  6. okeh ! kalau g sana kena singgah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah nnti roger2 blh tumpang makan,,,hahahaha

      Delete
  7. Insyallah one day if ke sana, akan singgah kedai ni if ke Tawau. Jauh haa kena naik flight. Hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh kak siqah dtg tawau 2 jam 30 mint je flight

      Delete
  8. Sha teringin nak makan dimsum yg jadi Feveret Unni tu.. tapi tak jumpa lagi yg best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnyk jak skg jual.. kalau nk lgi power p stemboat bnyak tu

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^