Tuesday, November 8, 2016

GIVEAWAY BY CERITERAIBU.BLOGSPOT.COM

http://ceriteraibu.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html
Selamat petang !!

Sebelum tu thank Mommy cici sudi tag Unni.. Alahmdulilah ade GA lagi!! Kali ni datangnya dari Dilah aka Cerita seribu. GA ni di adakah sempena 7 tahun perkhawinan Dilah dan telah dikurniahkan 3 orang anak. Alhmdulilah rezeki. 

Dalam kesempatan ni Unni nak ucapkan buat Dilah. moga perkhawinan until Jannah, sentiasa dimueahkan rezeki, dipermudahkan urusan dunia akhirat dan anak Dilah menjadi anak2 yang soleh dan soleha.

Korang nak 1 set Pocoyo dan friends x?? comel kan Pocoyo dan friends ni!! kalau nak jum join GA.. mudah jak kan nak Join!! Klik, follow then entry!! ABC x?? 

So jum support to support!!

So Unni nak tag
  1. Queen Bee by mek
Ig : Unni_Anje

Salam Sayang

Unni Anje


Giveaway ini akan berakhir 4 December 2016 iaitu sehari sebelum hari ulangtahun perkahwinan kami..
Pemenang akan dipilih secara rawak dan akan diumumkan pada 5 December atau selewat-lewatnya pada 9 Dec.

So apa tunggu lagi?? Jemput join Giveaway ni ya.. 
Thanks korang...
Muahhhhh..




Share:

13 comments:

  1. All the best Unni...
    Kak sha joint juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yehh kak sha join.. thks kak sha..good luck jgk

      Delete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking sini..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yg sama..
    goodluck..:) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-ceriteraibublogspotcom.html

    ReplyDelete
  5. salam unni.. thanks ya join giveaway ni.. semoga berjaya :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^