Wednesday, November 2, 2016

Giveaway Come Back By Liza Izaara

http://lizafahmi-iloveuyouloveme.blogspot.my/2016/10/come-back-by-liza-izaara.html

Jum berGA lagi.. Kali ni GA dating dari Liza Izaara untuk meraikan ''Come Back'' liza kedunia blogger, hampir 2 tahun menyepikan diri dari dunia blog.

Hasil BW semalam jumpa GA ni, yang ni paling senang nak buat semudah ABC juga tapi lagi mudah!! just Klik, follow then komen.. senang tak. Korang tak perlu pun buat Entry sebab dalam syarat tak pulak tulis . Just Klik Banner or sini.

Jum ucapkan '' Come Back'' kat liza.. Support to support..

Salam Sayang

Unni Anje

Note : Contest ini akan berakhir bila-bila masa sahaja.
Pemenang akan dipilih secara rawak dan
hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih. 
Kalau contest ni meriah lain kali kita buat contest
 dengan hadiah yang best-best lagi ya

Share:

10 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^