Sunday, November 20, 2016

Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah

http://nurain-syahirah.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

Hai .. !!

Yeahhh Jumpa GA.. Kamu da join ke?? Unni siap telan air liur tengok Banner, lamanya tak makan kek Sarawak!! Unni nak .... Hihihi

GA kek lapis Sarawak By Ain Syahirah sempena kepulangan Ain ke Semenanjung.. Cehhh baiknya siap beli tuk blogger, kalau Unni 100 Package pun memang tak cukup!! hahahahah

Kamu mau ka kek lapis free?? Free + sedap !! Kalau nak Jum ABC, klik, follow then Entry!! just klik banner... Semoga kita dapat kek Sarawak dari Ain!!

Jum support to support..

P/s : IG, TWITTER DAN FACEBOOK boleh tengok kat side blog..


Salam Sayang
By  Ain Syahirah

Tempoh Giveway : 20 November 2016- 1 Januari 2017. ( Satu bulan lebih )
Keputusan : 2 Januari 2017
Hadiah akan dipos : 15 Januari 2017




17 comments:

  1. All the best Unni... fav mai ni kek lapis, tambah-tambah kek lapis asam manis.

    ReplyDelete
  2. good luck Unni.. alahai tekak x berapa nak gi dengan kek lapis.. huu..

    ReplyDelete
  3. Wah! Thankyou sebab sudi join. Senarai nama peserta dah keluar. Boleh check no.bertuah anda..:)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini ya . Selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html?m=1

    ReplyDelete
  5. All the best.... dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    https://misspurple17.blogspot.my/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  7. SINGGAH DARI

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  8. goodluck..:)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2016/12/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    ReplyDelete
  9. hai , singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/giveaway-kek-lapis-sarawak-by-ain.html

    selamat berjaya !

    ReplyDelete
  10. Tahniah Unnie menang..
    http://nurain-syahirah.blogspot.my/2017/01/senarai-pemenang-giveaway-kek-lapis.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^