Thursday, November 17, 2016

Giveaway miniature photography by waza studios

Hai..!!

Kamu da join ke GA ni?? GA dari Miza sempena menperkenalkan Waza Studio yang baru muncul November ni!!

Nak tak gambar edit macam gambar Banner?? Kalau nak Klik la Banner. Klik, Follow then Entry. Semudah ABC!!

Jum Join !! Support to Support..

Ig : Unni_Anje

Salam Sayang : Unni Anje


By Miza

pemilihan pemenang

okay untuk pemenang kitorang akan melakukan cabutan secara menual dan sebanyak empat orang pemenang yang akan dipilih.setiap pemenang gambar nya akan diedit sebanyak dua gambar sahaja.selepas itu,setiap pemenang mestilah meletakkan gambar tersebut di ig atau di blog masing-masing.(kalau letak kat ig kenalah tag waza studios okayh!hehe)

untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh..

senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa

#jomsapotwazastudios!

terima kasih ^ ^

Tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam


12 comments:

  1. Macam best je
    Macam menarik je
    Macam nak join je
    Good luck Unni Anje
    :) :) :)

    ReplyDelete
  2. Best ni. Tapi akak tak dapat joinlah kot. Penat menaip entri untuk GA yang baru ni masih lagi terasa. Huhuhu!

    Good luck ya, Unni!

    ReplyDelete
  3. Good luck sis..moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  4. Menariknya unni.. all the best buat unni

    ReplyDelete
  5. Hana singgah follow dan wish good Luck untuk kak unni! :)

    ReplyDelete
  6. Wow, menariknya gambar tu. Nampak sangat unik

    ReplyDelete
  7. follow sini dari www.aswaleyla.com. good luck for giveaway ni

    ReplyDelete
  8. goodluck syg..mcm nak join je..hehhe

    ReplyDelete
  9. ju pun join jg =D
    all the best !

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^