Tuesday, November 8, 2016

Giveaway Pertama by Syera Rosli


Hai kamu!!

Kamu2 da lunch ke?? happy tuesday semua, selamat berkerja buat yang sedang bertugas. Moga hari ini lebih baik dari semalam.

Kamu da join ke GA dari adik Syera Rosli?? Adik  Syera telah melancarkan GA dia yang pertama!! wah bestnya da berani buat GA kan.. Thks adik  Syera.

Jum kita meriakan lagi GA adik  Syera ni!! macam biasa la nk join, Klik , follow then Entry!! just klik banner.. ABC kan.. 

Hadiah dia pun ohsem!! kalau da rezeki x keman pun kan.Kot2 rezeki kita kan.. so jangan tunggu lama2..

Support to support!!

Salam Sayang

Unni Anje


*Peserta WAJIB menghantar email ke fqsyahira10802@gmail.com dengan subject *Saya Sertai Giveaway Syera* Emailkan nama, alamat dan no telefon :)
Hadiah Giveaway

2 x RM 15.00

3 x Simcard Onexox Berserta Topup RM10.00

Giveaway Tamat pada 15 November 2016

23 comments:

  1. Good luck unni all the best :)))))

    ReplyDelete
  2. Selamat berjaya Unni..
    Betul meriahkan GA sesama blogger bagus:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thks akak. kn support sesama blogger

      Delete
  3. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thks singgah.. kita da singgah kat sana

      Delete
  4. Thanks Join my giveaway :)
    Bagi yang tak dapat link instagram syera,
    Boleh rujuk post terbaru :)

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/teruja-dan-bersyukur.html

    Senarai Nama pun syera dah update

    https://colourfullgirls02.blogspot.my/2016/11/senarai-nama-peserta-giveaway-pertama.html

    Thanks again sbb join
    Yg takde instagram or facebook, takpe, syera terima penyertaan korang asalkan korang tak lupa follow blog syera :)
    Good Luck :)

    Sincerly,
    Syera Rosli

    ReplyDelete
  5. meriahkan blogger dengan GA..goodluck syg

    ReplyDelete
  6. goodluck :D :D
    singgah lepas memanah.. hehe

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-pertama-by-syera-rosli.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^