Wednesday, November 16, 2016

GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT


GA lagi.. Sekali lagi datangnya dari sis Mashitah Mamat sempena membuat blog yang berkisarkan kesihatan terutama wanita-wanita yang bergelar ibu atau bakal bergelar ibu, menjaga kepentingan kesihatan dan sebagai pertukaran Domain kepada www.iammashitahmamat.Blogspot.my.

Best la lepas ni boleh la dapat tip-tip berguna menjaga kesihatan yang betul, maklumlah dalam keaddan negara tak stabil ni mesti macam-macam penyakit, yang sihat pun boleh jak jadi sakit.

Jum Join mana tahu kot-kot rezeki kan. Nak Join macam biasa la semudah ABC!! Klik, follow then Entry. Just Klik Banner. ABC x?

Hadiah?? Memang Power!!!! Nak tau klik la Banner. Moga dimurahkan rezeki semua. Jum support to support!!

Ig : Unni_Anje

Salam Sayang : Unni Anje




Giveaway ini berlangsung selama sebulan sahaja. So cepat2 join kalau tak nak terlepas hadiah best ni tau....

Tarikh Mula Giveaway : 

15 November 2016 (Selasa)

Tarikh Tamat Giveaway :  

15 Disember 2016 (Khamis)

Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
17 Disember 2016 (Sabtu)


Terima Kasih kerana sudi join Giveaway Salam Sihat Bersama Mashitah Mamat. 

Semoga Berjaya !


11 comments:

  1. goodluck goodluck
    bw and followed sini #73 :D

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari GA yang sama
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  3. SINGGAH

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Unni.......

    tq coz sudi join GA ni tau..

    Good Luck (^___^)

    Jemput juga semua blogger join GA ni yea..

    GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^