Saturday, November 19, 2016

Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com


Hai kamu..

Selamat berhujung minggu semua.. Hujung Minggu ni mesti ramai yang free kan tak pun tengah sakan brcuti!! maklum la cuti sekolah kan da bermula. So kamu-kamu yang free tu jum join GA!!

Fuyooo Reen buat GA.. Laju-laju join.. maklum la sekarang kan Unni tengah sakan buat template, mau tak telan air liur tengok hadiah!! 

Kamu nak template free ka?? kalau nak jom ABC!! klik, follow then entry. Just klik banner!! ABC kan. 5 pemenang dicari, mana tau sangkut dalam 5 orang. Nak tahu detail lagi pasal template yang di hadiahkan Klik la Banner.

Ok lets support to support!!

Salam Sayang
By  Reen

Berapa lama tempoh penyertaan?

Tempoh penyertaan dari 19 November 2016 - 19 Disember 2016.

Bilakah tarikh pengumuman pemenang?

Iaitu pada 20 Disember 2016. 

11 comments:

  1. Terima kasih Unni.. Join.. :)

    Laju hihihi

    ReplyDelete
  2. Semoga Unni berjaya dalam pemilihan.. =)

    ReplyDelete
  3. All the best unni ,, nak join pun template baru tukar,, .. join bagi tanda sokongan lah

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya saya pun join juga dari segmen yg sama..

    Hadiah Blogspot Template Dari Reenri.Com article..

    ReplyDelete
  5. unni,hehehe, template baru unni ni mcm lari sikit, maksud mai yg page kat atas tu tak masuk kotak, dan bukankah 'Kayu Manis Semanis Hidupku. Powered by Blogger' sepatutnya duduk kt bawah?

    ReplyDelete
  6. all the best ^^ nak join jugaaak laaah

    ReplyDelete
  7. good luck
    Dari GA yang sama
    http://www.azirahman.com/2016/11/hadiah-blogspot-template-dari-reenricom.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^