Thursday, November 10, 2016

Hadiah Mellya Crayola Selamat Sampai


Hai kamu..

Alhmdulilah hadiah menang segmen exchange link by Mellya Crayola da selamat sampai kat Office Unni.. Sebenarnya sampainya isnin lalu lagi, tapi baru hari ni buka bungkusan, simpan dalam laci then terlupa.. hahahaha, nasib da info kat Mellya

Jauh kan bungkusan ni merantau dari Kuala Lumpur ke Sabah!! Thaks Mellya , hadiah Mellya da selamat sampai. Suka sangat.

Taraaa Face mask dua!! Lamanya x manjakan muka dengan mask.. Siap ada note dan beg plastik by Innisfree. Comel sangat.. Malam ni nak manjakan muka dengan mask ni satu. Alhmdulilah rezeki ada di mana2.

Salam Sayang

Unni Anje


20 comments:

  1. Alhamdulillah..
    Jauh perjalanan mask tu.. tahniah unni..

    ReplyDelete
  2. tahniah sis :D thanks sudi join segmen mellyaa ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ

    ReplyDelete
    Replies
    1. thks jgk mellya.. buat lagi msti Unni join

      Delete
  3. Tahniah yaaa unni :D Blogwalking :) Eh klik terus nuff ads

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. boleh mek.. nnti ada free review..hahaha

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^