Tuesday, November 1, 2016

Header Comel by Cik Mai



Malam semua..

Kalau minggu lalu Unni dapat template baru yang comel, so hari ni dapat header yang comel plak, kali ni dari Noor Maizan atau lebih dikenali dengan Cik Mai. Kata nya simple je, tapi suka sangat!! Sekali gus jadi cop kat gambar Blog. Da guna kat entry ini.

Setelah 5 kali bertukar header yang entah apa2.. Akhirnya!!!

Agaknya mai perasan kot Unni aysik tukar header..



Ini la Header2 Unni yang entah apa2!! serius memang buta seni Unni ni,jangan ckp seni IT pun sesangat la lemah..


Header asal dr template lama, then guna seketika template baru
Header kedua
Header ketiga
Header keempat

Header kelima

ok done!! hahahahaha Nampak tak buta seni kat situ .. 100% jauh beza dengan mai buat kan.. Alhmdulilah masi ada yang sudi share kebijaksanaan dengan kita. Syukur selalu.. Sayang Mai .

Salam Sayang

Unni Anje

6 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^