Wednesday, November 9, 2016

I'M Not A Robot ~ Jejaskan Mood Blogwalking

Hai kamu..

Kamu-kamu ada macam ni tak?? kalau nk komen kat blog kawan2? Apa perasan korang bila dapat macam ni?? hahahahaha.. da tu lepas mcm ni kadang2 keluar lagi macam ini ..



Bila kita semangat BW dapat pulak macam memang mood BW terus kelaut!! kalau 100 orang kita komen 100 kali jgk kena sah kan kita ni bukan robot!! huhuhu, jenuh jari ni. Box2 chat kat side bar tu plak Unni x gemar sangat nk guna.. Lagi suka baca entry then komen.


Bukan nak kata jenuh jari, mood kelaut, masa pun terganggu kat situ.. lagi2 kalau line tu lidut macam siput!! Boleh jadi stress dibuatnya.. Hahahaha.. Sabar jak la..



Tapi ok la kot, masih boleh follow tp kalau dapat macam ni, memang Unni terus x tinggal jejak nasib kamu-kamu smua xda jmpa lagi macam ni.. Nak komen je macam nk isi borang Nikah!! hahahah.. Jangan kecam Saya..

Apa pulak pendapat korang??

Salam Sayang

Unni Anje







21 comments:

  1. ahahaha betul sis ! mungkin diorang tak sedar kot...
    http://mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bukan kawan kita yg buat tapi blogspot yg buat gitu
    Kakak pun kekadang kena juga Unni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu blog ni.. dulu x macam ni.. kot2 ada setting nak hilang kan..hihihi

      Delete
  3. susah nak komen. mood nak blogwalking pun hilang. boleh je setting.

    ReplyDelete
  4. waa unni blogger sabahan ya.. baru akak tau. akak pun blogger sabahan juga heheh nanti ada masa bolehlah kita jumpa kan kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. love sabahan, blh sis.. kita cari masa y ngam!!

      Delete
  5. Yea memang btul, tapi hati nie tabahkan jugak.. kena la buat sebab kdg2 blogspot yang buat camtu tanpa kerelaan blogger tersebut.. memang jenuh jugakla nak prove im not a robot.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. blog tgh upgrde kot.. jenuh jari ni .. hahahahaha

      Delete
  6. kalau komen blog cik renex kuar perkataan tu x?huuu

    ReplyDelete
  7. Samalah ngn akak.. Kalau yang robot tu gagah lagi.. Kalau yang kena isi nama, email dan website tu memang selalu skip tinggal komen..
    Sebab amik masa.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kalau sis2 email tu memang tgl jgk... baca jak la tnpa jejak

      Delete
  8. Betul, mmg m'ganggu tp dh buka tu nk xnk layankn la jgk..rasanya boleh adjust setting tu.;-(

    ReplyDelete
  9. benda ni biasa kalau kita komen dengan kerap dalam sehari tu. mmg akan kluar robot ni. mek slalu kne --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. ptt la Unni sllu klur..kerap sgt komen blog org..hahahahaha

      Delete
  10. hahaha, yang ni mesti kerap bagi komen dalam blog-blog. Biasalah google mesti syak robot yang buat blogwalking tu.. Sekarang dunia dah maju, mana tahu ada AutoBot dalam blogwalking ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah.. kantoi la suka BW.. huhuhuhu.. jahat tul ingt kite ni robot T_T

      Delete
  11. sama la. jd stress kan. kalau kena yg robot2 tu. then stuju dengan kak sha kalau surh letak email bgai tu mmg bush tak komen. sbb malas. haha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^