Monday, November 14, 2016

Indo me ~ Real Meat


Sapa peminat makanan segera kat sini?? Penah rasa indo mee ni, rasanya ni keluaran terbaru Indo Mee tak pun keluaran baru sampai kat Malaysia. Indo Mee Real Meat dengan dua peencah iaitu Mi Instan Goreng Rendang dan Mi Istan Goreng Ayam Jamur.

Mee packing dalam kotak, then dalam nya baru bungkusan plastic.. Nampak jak terus tertarik then beli dua-dua perencah. Tempat korang ada jual tak? Unni ni memang peminat makanan segera sbabnya pemalas kan!! Hahahaha.. Tapi Unik la sebab pertama kali tengok mee segera packing dalam kotak macam ni

Tara!!!! Dinner tuk malam ni sambil meyaksikan Supermoon.. Yang ni Mi Instan Goreng Ayam Jamur!!! Sedap weii, ayam tu memang da masak siap dalam package. Terasa enak nya, kamu boleh la cari dan rasa sendiri sebab lain orang lain tekak..

Sekian

Salam Sayang : Unni Anje


12 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^