Tuesday, November 22, 2016

Insert Special Characters In Blog

Test 😍😍 isk..isk.isk , kebaruaan betul Unni ni!! Rupanya Blog da boleh masuk EMOGI πŸ’–πŸ’•πŸ‘―πŸ˜Œtadi buzy πŸ’» Update entry Six Stars Steamboat Tawau terperasa ada simbol baru muncul so Unni pun klik la!! Wah mata macam nak terkeluar.. Persoalannya baru ka atau lama x??

Boleh rujuk πŸ‘€ gambar!! Sukanya πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Sebiji macam wasap!! da rasa macam kat wasap, macam-macam ada bukan emoji jak, lepas ni boleh la buat emoji perasaan !! Marah😠 MenyampahπŸ˜’ Suka😍 FunnyπŸ˜‚ LoveπŸ’•πŸ’“πŸ’πŸ’—πŸ’˜πŸ˜™πŸ˜™πŸ’”!! Hahahah da macam toturial la pulak.

Semua ada!! lagi banyak dari emoji kat Whatapps.. Lepas boleh la kan baca blog orang dengan emoji-emoji comel!! Ok jum BW tengok emoji orang lain pulak..

Sekian


Salam Sayang

Share:

17 comments:

  1. baru tahu ade ni..selalu update guna bloggeroid jarang guna laptop. Lepas ni update guna laptop la. best skit ade emoji. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh try renex.. Best.. Guna hp pun blh bah

      Delete
  2. Haha. Betul tu unni! Best kan sejak ada emoji ni. Tapi laptop akak tak kuar pulak semua emoji yang ada. rasa masalah laptop kot. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la lp unni pun x macam tu.. Tp kat pc ada

      Delete
  3. eh betul ke unni , sis baru tahu hahahaa nampak benor ketinggalan

    ReplyDelete
  4. Unni x pernah nak try nak buat... meriah macam wassap la plak

    ReplyDelete
  5. Lagi senang taip pakai hp sis. Dah embedded emoji yang sama πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜πŸ˜„πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜‰πŸ˜‡ πŸ’πŸ‰πŸ’πŸπŸ‘πŸŽπŸ‹πŸ‹ lihat ni.
    .
    Senannghg

    ReplyDelete
  6. Mai pun baru perasan blog dah upgrade! hihi suka kan, comel lah entry.

    ReplyDelete
  7. Unni, kenapa mai letak snapwidget instagram kat blog mcm unni kt bawah tu tp gambar tak bergerak pun, untuk jadikan dia gerak2 tu unni bayar ke?

    ReplyDelete
  8. Akak pun baru perasan tau. Sukalah hati sebab dah ada emoji. Lepas ni memang penuhlah entri akak dengan emoji ni sebab akak memang suka tunjuk perasaan dalam blog. Hahaha!

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^