Sunday, November 27, 2016

KFC Crispy Tenders



Assalamualaikum

Hari ni tak tahu nak makan apa!! KFC ada menampilkan produk baru mereka so nak cuba la!! huhuhu, nampk iklan macam meyelerahkan, kalau sebelum ni Cheezy Onion Crunch kali ini Crispy Tenders pulak.

http://unnianje.blogspot.com/2016/11/kfc-crispy-tenders.html
Ok kalau bab makan sorang-sorang pun tak kisah. Janji dapat makan apa Unni nak!! Unni order set Kombo Sensasi Chrispy Tenders tapi air tu minta tukar dengan pepsi jak sebab tak minat minum lemon, then wajib ada Cheesy Wedges.

Tapi rasanya Unni lagi suka Cheezy Onion Crunch . Unni kan peminat  Cheese. Tapi yang ni pun sedap Colour warna putih, manis-manis. Tapi Unni memang peminat KFC, tak tau la kenapa, kalau kebandar wajib makan KFC.

Tapi KFC sekarang dalam Upgrade style stylo!! Sistem pun da baru, dulu cashier tu buat order then ambik order, sekarang tak da. Kat sini baru jak update maybe tempat kamu da lama update. HIHIHIHI. Apapun janji KENYANG !!


http://unnianje.blogspot.com/2016/11/kfc-crispy-tenders.html

Share:

8 comments:

  1. Sistem baru macam mana tu Unni, mai dh hilang minat dh dengan kfc sbb kfc kulim ni out, berminyak sgt, ayam pun mcm tak segar. Mai suka subway. hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. subway tak ada kat sini :( alhmdulilah kat sini masih lagi segar.. kfc da stail stylo

      Delete
  2. Sedap nya! Boleh lah nak cuba KFC baru ni

    www.fatindays.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la, memang sedap..boleh terima tekak la

      Delete
  3. Ramai dah yang bercerita pasal KFC yang ini. Jelesnya. Entah bila nak boleh makan ._.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la Amira :P kang promosi abis memang da tak dpt

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^