Sunday, November 6, 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016


Sebelum tu thank buat sis Shikin Razali sebab tag Unni. Jum ber GA lagi. GA datangnya dari Nurnabila. mega GA ni buat atas persetujuan 30 blogger yang menjadi ahli dan merupakan mega GA by blogger family yang pertama.

Yang best nya GA di buat secara blogger family so mesti ramai otai2 kan, sempat juga BW blog mereka tadi maaf la kalau ada tak tertinggal jejak. Yang pasti semua template comel2 loteh. Jeles Unni tau.

Nak join x?? senang jak macam ABC la.. Klik, follow then Entry!! just klik banner..ABC X maybe kena tambah D E sebab korang kena gigih la follow depa2.. hahahahaha..

Hadiah?? Memang meletop!! Korang klik la banner tengok sendiri, meletop ke tak... Jangan tunggu lagi, jum join.

Support to support...

Instagram :

Tag

Salam Sayang : Unni Anje



Tarikh tutup ialah pada 10/12/2016. Sebulan beb.. Semua akan diumumkan pada 11/12/2016. Pada tarikh 13/12/2016, aku final exam . Tengok aku still nak buat GA untuk hampa tau. Cepat join sebelum terlambat. Semua keputusan random.org .

Cepat join sebelum terlambat. After this giveaway, takdak GA by B'sF okay? Maybe tahun hadapan atau lambat lagi. Ini peluang hampa nak berebut hadiah tersebut. Ikut step dan MENANG !

Good luck , kesayangan.. 

9 comments:

  1. bestkan hadiahnya, hihi all the best Unni.

    ReplyDelete
  2. mek tag awk jugak :)

    http://ajussix.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete
  3. All the best unni ! =D
    Dtg bgolek dr GA yg sma =D

    ReplyDelete
  4. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^