Saturday, November 26, 2016

SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.htmlhttp://unnianje.blogspot.com/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html
Morning kamu, selamat berhujung minggu semua, mesti ramai da bercuti kan, maklumlah cuti sekolah da bermula, tak silap semalam merupakan hari terakhir persekolahan. Ramai da rancang percutian anak-anak.

Unni bercuti denagna blog jak la!! huhuhuhu..Ok jum join segmen pertama dari Cik La. Now Cik La nak cari bloglist setiap bulan bermula dicember ni

Nak jadi bloglist Cik La jum klik banner beramai-ramai.. Lets support to support.

By Cik La

Macam mana? Senang je kan. Segmen bermula sekarang, 25/11/2016 hingga 30/11/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 5 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist  selama sebulan.... Tapi kalau penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat encik random.org.

Baiklah, dengan lafaz Bismillahirrahnirrahim... Cikla mulakan segmen ni.... Meh meh join cepat... Hope korang support ye... Hihi... Oklah, sekian dulu... Selamat bersegmen korang....



http://unnianje.blogspot.com/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

Share:

11 comments:

  1. good luck unni..(ppsttt mv org labuan tapi mama org beaufort..)

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete
  3. All the best, hehe.. BTW saya pun ada buat GIVEAWAYS, kalau sesiapa berminat bolehlah join, Unni Anje pun marilah join, meriahkan lagi FIRST GIVEAWAYS ni
    http://www.rexfalcons.com/2016/11/giveaways-pertama.html

    ReplyDelete
  4. Tq unni sudi join segmen Cikla ni.... selamat bersegmen ye... good luck...

    ReplyDelete
  5. Boleh check senarai peserta segmen...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/senarai-peserta-segmen-bloglist-1.html

    ReplyDelete
  6. singgah bw dan follow sini #116 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete
  7. same segment and done follow u too ;)

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan dari segmen yang sama. Done follow sini #118

    http://www.ceritaejoy.com/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete
  9. Ucing singgah sini dari segmen yang sama (^_^)

    ReplyDelete
  10. Tahniah... anda terpilih....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/keputusan-pemenang-segmen-bloglist-1.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^