Thursday, November 17, 2016

Segmen Jom Exchange Follower Twitter dan Instagram

http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-exchange-follower-twitter.html

Morning!!

Terasa semangat Tul bila tengok Mai buat segmen, laju-laju buat entry !! Segmen ni bertujuan untuk menambah follower- follower kita ni yang ciput, tapi mesti ada juga kan yang follower tumpah-tumpah da orang kata. hihi

Ok sgmen Jum Exchange Follower Twitter & Instagram By  Mai. Nak tambah follower x, sambil menambah silaturahim sesama manusia? Jum reramai join.

Senang jak nak join semudah ABC!! Klik, follow then entry, just klik bannaer!! ABC kan. Laju-laju klik.

Support to support.

Ig : Unni_Anje
Twitter : Unni_Anje

P/S : maaf la tak tau sangat guna twiter ni, so macam tu jak la!!

Salam Sayang : Unni Anje


By Mai

ISTIMEWA

Nanti Mai akan buat senarai peserta siap dengan list link twitter dan instagram semua peserta, dan semua yang join segmen ni hanya perlu follow kat situ je, senang kan?

Tiga orang peserta bertuah akan mendapat hadiah misteri, maksudnya nanti akan ada lucky draw.

Harap korang sudi join memeriahkan segmen ini ❤


10 comments:

  1. Thanks Unni Join, your lucky number #1 . tunggu nanti mai bt entri senarai peserta okay.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana join, check senarai peserta di http://missobsesi.blogspot.my/2016/11/senarai-peserta-segmen-jom-exchange.html :D

    ReplyDelete
  3. Singgah jugak ^^. Followed your ig :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^