Thursday, November 17, 2016

Semak Keputusan UPSR 2016

Dalam pengumuman yang di buat oleh Kementeria Pembelajaran Malaysia, tarikh keputusan UPSR bagi tahun 2016 adalah pada tarikh  17 November 2016.

Semakan boleh dibuat secara Talian Online atau SMS.

Talian Online


Note : Sila masukkan No Kad Pengenalan tanpa tanda (-) dan Nombor Angka Giliran tanpa ‘selang’ dalam ruangan yang tersedia

Talian SMS

Taip : UPSR (jarak) ANGKA GILIRAN dan hantar ke 15888

Mendapatkan Slip Keputusan UPSR

Dewan sekolah / bermula jam 10 pagi pada tarikh rasmi keputusan diumumkan keluar manakala Calon persendirian boleh menghubungi Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) tempat mendaftar dahulu

Note : Calon-calon sekolah perlu hadir pada waktu yang ditetapkan dengan berpakaian sekolah

Sumber : mysumber.com

Salam Sayang : Unni Anje


12 comments:

  1. dup dap dup dap..sepupu pun amik harini

    ReplyDelete
  2. Semakin SERAM akak ni Unni..
    Semoga anak2 yg menduduki Upsr berjaya dengan cemerlang..
    Anak akak pun tak lena tido mlm tadi hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. MOGA DIPERMUDAHKAN.. SEMANGT ANAK AKAK YA SMPAI X LENA TIDO

      Delete
  3. cik renex check, nama xde dalam sistem. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sistem x stabil lagi kot sebab bjuta2 orang tgh guna!! hahaha

      Delete
  4. Bleh check online :) mak ayah tk payah cuti la bleh check online je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2 kita dtg sekolah sendir jak kan!! semagt skg senang2 je

      Delete
  5. bagus jugak, anak2 tak payah nak sorok2 slip..klu akk dulu ingt lagi ambik slip pagi, ptg baru balik rumah..sebb takut nak tunjuk kah kah..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^