Monday, November 7, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

http://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
Selamat menjelang jam 12AM kamu..

Hai Jari Manis kite Kayu Manis..hihih..Sebelum tu muah sikit buat sis Shikin Razali sebab sudi tag Unni. Kalau x memang tak tau GA ni, sebab hari ni memang tak sempat nak ber BW. So sebelum Unni dan 07 November 2016 melabur tirai join dulu GA ni.

Jeng..jeng..jeng.. !!! !!GA datang nya dari Jari Manis aka JM. Nampak jak tulisan travel tu terus mata ni bentuk love2. Hahahaha. Bestnya travel.. JM kata ini kali pertama buat GA tapi hadiah dari Shanghai tu.. Power x??

kalau JM da bagi hadiah power so jum kita tgk kita power ke x!! mana tau terpilih so power la tu kan.. Laju2 join jangan kasi lama. Fridget Manget Shanghai ni. Sapa tak kan!! 

Nak Fridget Manget Shanghai ?? ala macam biasa, macam ABC!! klik, follow then entry. just klik banner. ABC kan!! jum raikan GA JM.. support to support

So Unni nak tag kamu-kamu, kot ada yang sangkut dalam 10 orang yang tepilih kan.. In sha Allah kalau rezeki.. Semangat ni tag ramai2.

Queen Bee by mek

Salam Sayang : Unni Anje



INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".

Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random number service Random.org. 

Jadi hanya sesiapa yang bertuah sahaja akan dapat 10 hadiah yang di tawarkan, kalau nak tahu BERTUAH ke TIDAK, cuba lah dulu tak rugi pun heeee.

JM ucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang sudi join GA ini. Sokongan kalian amat di hargai. "
We as a blogger we support each other".




Share:

45 comments:

  1. Replies
    1. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. Hihihi All the best Unni, mana tahu kan dpt fridge magnet shanghai dulu, nanti dapat rezeki jejak shanghai sendiri pula,hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. entah bila dpt p shanghai..hihihihihi..

      Delete
  3. Wowww Unni Anje..TERBAIK lah...tetima kasih JOIN dan anda memenuhi syarat penyertaan..TERIMA KASIH...

    ReplyDelete
  4. GOOD LUCK UNNI. Thanks tag jugak. inshaallah nanti cik renex join. :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana join... Done follow #55

    ReplyDelete
  6. All the best .comel2 fridge magnet

    ReplyDelete
  7. Good luck..dpt lebih kasik kita satu..;))

    ReplyDelete
  8. Best of luck Unni :) Siqah baru je join tadi :D

    ReplyDelete
  9. Balas kunjungan.. All the best for u too..

    ReplyDelete
  10. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty ... good luck to.. jap g smpai sana

      Delete
  11. https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  12. singgah dr segmen yg sama :) all the best

    ReplyDelete
  13. singgah BW sini dari GA yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  14. done follow #99

    dtg dr GA yg sama :)

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  15. hi, saya datang dari GA yang sama.. :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  16. Tahniah!!
    http://scdhaseinphoto.blogspot.my/2016/12/pemenang-shanghai-fridge-magnet.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^