Monday, November 7, 2016

SPM oh SPM ~ 2016

Throwback SPM 2009 [ 5 science SMK Umas-Umas Tawau, Sabah ]


Hai kamu..!!

Happy Monday.. cepatnya masa berlalu kan.. da seminggu kita mejalani bulan November.. Dan dalam x sedar dah 7 tahun SPM Unni berlalu. Gambar kat atas tu saja letak, gambar classmate 2009 nak mengimbas zaman SPM 2009, btw umur Unni 25 sptutnya SPM 2008 tapi atas sebab kelewatan pendaftaran masa darjah 1 so Unni tua setahun la dalam class.. hihihi

Sekarang semua da bawa aluan masing-masing. Ada yang jadi cikgu, ada jadi staff nurse, ada jadi Pegawai Biokimia, ada da berjaya dalam bisnes dan smua lah. Alhmdulilah semua ada kerjaya masing-masing. Moga kita sentiasa dimurahkan rezeki..

Tak silap hari da SPM 2016.. buat kamu-kamu yang ada adik-adik, anak-anak, sanak saudara yang ambil paper SPM, GOOD LUCK buat mereka. Moga dipermudahkan menjawab dalam exam.

Amalkan USAHA + DOA + TAWAKAL = KEJAYAAN !! In Shaa Allah..
Gambar hiasan Google

Salam Sayang : Unni Anje


Share:

6 comments:

  1. Eyh, same pulak kita punya tahun spm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah sama... hihihihi.. tak sedar kan da 7 tahun kita spm

      Delete
  2. Bila buh gambar throwback tu, tetibe teringat masa akak spm..
    Pergh!!! Berkurun dah ditinggalkan..

    ReplyDelete
  3. Yaaaa unni akak lagi lama dari unni hiiii... berdebar throwback spm dulu

    ReplyDelete
  4. HIHIHIHIHI.. KAN bile tgk skg rindu nk SPM pdhl dulu x sabar nk bais sklh

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^