Friday, November 18, 2016

Tukar Mood Template

Test.. test.. test.!!

Welcome to my New Template !! Hahahahaha.. Berjaya ke ni?? semalam tengok Mellya belajar Guna responsive blog template kat SINI sebab nak tengok responsive selepas tukar template. Sebelum ni dengan entry Mai Pageview meningkat selepas tukar template kat SINI.

So Unni pun nak try la, masih megekalkan unsur pink, side tepi tu semua Unni belajar guna koding baru. Terasa best pulak godam-godam koding ni.

Now projek belajar buat Header!! dan seterusnya .. Kalau dapat pertanyaan dari Unni kat kotak komen kamu mohon tunjuk ajar yar.

Hati-hati yer CCTV on !!

P/s : Mana comel template baru atau lama?? hihihihihi


Salam Sayang




18 comments:

  1. rajin tukar template ... hehehe ,, minat pink ehh ?

    ReplyDelete
  2. Wahh semua da tukar template nih.. cantikkk...

    ReplyDelete
  3. hehehe aceceyyy umah baru nampak :P

    ReplyDelete
  4. Cantiknya template baru dia. Pink jugak menjadi warna pilihan :)

    Unni, akak nak tanya.. Unni buat sendiri ke signature unni tu? Akak nak buat satu signature .. boleh share tak buat kat mana? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh.. Unni ambik dr web je.. Mn reti buat lawa macam ni.. Nnti unni share kat kak siqah.

      Delete
  5. Tengah renovation ya. Siap ada cctv lagi

    ReplyDelete
  6. Mek view mobile ok :) cctv pn idop ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty Mek.. Erkkk kat hp pun cctv on.. Baik ctv unni ni

      Delete
  7. Wa cantikknya. Lebih kemas dan tersusun. Good work

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^