Thursday, December 15, 2016

25 THINGS THAT MAKE ME HAPPY


Fuhhyooo lama nya Tag ni duk dalam Draft!! Lama sangat berfikir btw Thanks Karima sudi tag Unni. Nak ambik bunga sekuntum๐ŸŒน. Thanks ๐Ÿ’š๐Ÿ’š

25 THINGS THAT MAKE ME HAPPY

1. Al- Quran
2. Tahajjud
3. Family
4. Sahabat Fisabilillah
5. Blog

11. Travel
12. Sleep
13. Eat ~ Bab adalah  paling membahagiankan. Paling best makan ringan. Bahgianya kalau dapat makan dan memang x penah tinggal dari simpanan Unni
14. Air laut!! Unni sangat suka kat air laut, tenang jiwa dan rasa happy jak bila pandang laut di tambah pula dengan awan yang cantik.
15. Lepak dengan kawan-kawan lama [ ketawa sampai tak ingat dunia]
16. Bayar Gst ¬ selepas pembayaran GST merupakan detik yang paling best!! rest tension. 3 bulan sekali.
17. Connection WIFI - yang ni paling penting!! sebab semua benda dihujung jari kalau line power tanpa gangguan mau tak senyum lebar seharian!! saya suka saya suka...
18. WhatsApp Group - kadang2 dalam wasap group ada maccam-macam perangai kan, ada tkang selam, ada tukang share ada tukang bahan dan macam2 la.. Tapi mesti oneday tu group jadi meriah bila semua muncul typing. Boleh jadi ketawa sorang-sorang.
19. Public Holiday !!!! sapa yang berkerja mesti suka kan, yess sebab cuti kalau tak Double pay or Triple Pay, untung la... mesti la happy kan.
20. Pemandangan Pagi- habitat Unni bangun pagi tengok pemandangn kat luar dan senyum.. Allahamdulilah, subahnallah dengan nikmat Allah hari ini.
21. Surprise !!! wah bestkan dapat kejutan. mau tak happy 3 hari 3 malam.
22. Warna Pink ~ Kalau dapat barang kaler pink memang happy gila!! kalau tak dapat mau tak meroyan.. hahahahaha
23. Salary!!! Horey time ni la paling happy, buat buat tak tidur malam kalau esok hari gaji.. Hahahahahahah.
24. Settle kan hutang, Allhamdulilah bila da bayar semua hutang-hutang yang ada mesti happy dan tenang kan.
25. Last ~ Only Allah can make me Happy went I'm sad.

So Unni nak tag kamu, kamu,kamu dan kamu yang baca entry ini dan sudi bekongsi about
25 THINGS THAT MAKE ME HAPPY

Share:

11 comments:

  1. Subjektif sangat rasa happy ni. Kadang2 benda kecil macam orang balas senyuman kita pun dah boleh buat kita happy.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. well, no wonder blog ni warna soft pink hehe.

    ReplyDelete
  4. Yang no.24 tu penting.. Amat penting sebenarnya tuk hati lebih tenang

    ReplyDelete
  5. Kalau ikutkan mmg banyak sangat yg buat jadi happy ni, tak mampu nak tulis rasanya ye Unni

    ReplyDelete
  6. blog salah satunyaaa. yeay.. hehe.. makanan pun!bnyk sbenarnya benda yg buat kita happy.

    ReplyDelete
  7. Alamak.. kena tag lla nie e.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete
  8. most of uni listkn hmpir sma =D
    hi5 please =D

    ReplyDelete
  9. bnyk sangat 25 :) mek skang ni nk escape and buat keje dengan baik je. tk nk kne marah lg. sakit ht oi silap orang kita kne tanggung.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^