Tuesday, December 20, 2016

AsyaAmin - Fixed Bloglist Segment

AsyaAmin - Fixed Bloglist Segment


Assalamualaikum,

Masih bersiaran dengan segmen!! Gigih sungguh, hihihihi. Idea banyak ni nak share, tapi masa yang tak mengizinkan, so kita join segmen jak ya.

Segemen datangnya dari AsyaAmin, merupakan segmen bloglist pertamanya bagi mencari bloglist tetap!! bukan bloglist bulanan tau!! bloglist tetap tu, so jum join ramai-ramai!!!

Nak join just klik Banner. Lets support to support.


Tarikh mula : 17 Disember 2016
Tarikh tamat : 23 Disember 2016

Terlalu cepatt, I guess. But that's enough kot ;D
Dijemput semua rakan blogger untuk join dan memeriahkan segmen ini!
Selamat bersegmen!

Btw, kepada yang dah follow blog saya but tak tersenarai dalam bloglist sedia ada pun dijemput join sama :)

8 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^