Monday, December 12, 2016

Follow Back

Follow Back


Assalamualaikum,

Allahmdulilah, bebas dari kesibukan duniawi. Menyambut kelahiran anak pertama sahabat baik Unni, kenduri kahwin dan teman adik-adik shoping.

Sempat juga luang masa seketika join GA semalam. BW tak sempat lagi, tunggu Unni BOM blog kamu semua yer 😍😍. BTW please tag me kalau ada GA tau Segmen yang Unni tak terjoin lagi.

Follow Back
Akhir-akhir ni Unni perasan ade beberapa Follower, datang sini tanpa tinggalkan jejak. Macam mana nak follow balik??  Sebelum ni kalau orang follow kita mesti dapat Notification kat email kan, sekarang ni memang tak tahu sapa yang follow. Kalau tinggal jejak senang nak kesan.

Follow Back
Bila tekan kat Follow tu keluar macam ni jak. Link dia tak keluar 😧😧😦. So kamu ada cara ka macam mana nak follow balik?? Unni da try copy nama balik tapi guna hp masa tu payah sikit. Hihihihi

BTW buat kamu kamu kamu yang Unni tak follow back tu, ringan-ringankan la jari tu tinggalkan jejak kat ruang komen ni. Love uu all..

Sekian.

9 comments:

  1. nak tinggal jejak kat sini la.. boleh??.. ekekeke..

    ReplyDelete
  2. Kak Sha tinggal jejak.. Hye adik manis..

    ReplyDelete
  3. ...ade beberapa Follower, datang sini tanpa tinggalkan jejak....


    betul...kdg2 buat sy serba slh...

    ReplyDelete
  4. mek pun tk sempat lg nk follow back yg follow mek. yg sedia ade ni pn tk habes bw lagi. aihh, tuntutan kerja tk mengizinkan lg.

    ReplyDelete
  5. OK. Dah tinggal jejak.. Hehehe... :-)

    ReplyDelete
  6. hi unni, saya datang nak tinggalkan jejak kat sini boleh? ;)

    ReplyDelete
  7. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download
    it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine.
    Please let me know where you got your theme. Appreciate it

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^