Thursday, December 8, 2016

#FoodWritingChallenge ~ Day 4 Cookbook Review

#FoodWritingChallenge ~ Day 4 Cookbook Review



Assalamualaikum,

Selamat larut malam, nak test power buat blog guna handphone, entah jadi ke tak!! Hahahahaha.. bile teringat kat #FoodWritingChallenge gagah juga nak buka blog, Nampak tak Unni usaha Unni nak tepati masa?? Hahahahaha..

Day 4 Cookbook Review. Buku masakan?? hahahahah memandangkan cabaran ni sangat simple so Unni nak juga buat entry ni !!! Jawapannya dalam hidup ni selama 25 Tahun tak penah beli buku masakan atau baca buku masakan.. Hahahahahaha.. Power kan..

#FoodWritingChallenge ~ Day 4 Cookbook Review
So tak ada buku tak ada review la kan!!!hahahah. It's ok, sebelum datangnya 2017 untuk nak miliki satu buku masakan. Biar diri ni rajin sikit nak masak.

P/s : Bersiaran di Hospital Tawau with Samsung note 3. Tangguh BW seketika yer, menanti kehadiran Insan baru ke dunia ni. Wish Luck to my friends.

Sekian
#FoodWritingChallenge
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

12 comments:

  1. Ala.. xde ke?? Hehehe... Takpe Unni you can di it..

    ReplyDelete
  2. wah sapa nak deliver ?? semoga smua bjalan lancar ! =D

    ReplyDelete
  3. laa.. xde..? hihi.. beli buku 1 hari 1 resipi dik.. akak ada review kat blog! terbaik tau

    ReplyDelete
  4. buku masakan ada juga tapi tak tengok pun..biasa google je resepi..huhu

    ReplyDelete
  5. akk tahu adik seorang yang rajin walaupun menggunakan samsung s3,akak nye s3 tenagh kiok..btw teruskan usaha ye dik..say asaalammualaikum to ur friend new baby..take care dik

    ReplyDelete
  6. Ok la tu ngaku dah hiii.. sekarang nak beli buku x berapa dah sebab zaman makin canggih dah hiii

    ReplyDelete
  7. suka tengok buku masakan..buatnya idok..hahaha

    ReplyDelete
  8. Adoii kenapa ramai yg juin challange2 ni.. nape lea tertinggal sokmo ni.. hahaha.. btw, gut luck unni.. chayok2..!!

    ReplyDelete
  9. xada buku masakan tapi rajin gak mengoogle bila dah bosan masak benda sama je

    ReplyDelete
  10. Teruskan berchallange hingga hari ke tujuh.
    Unni boleh.

    ReplyDelete
  11. Sama la.. Biasa browsing kat kedai je.. Tak pernah beli

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^